حکم آزاد
حقوق و دادگستری و عدالت
دو شنبه 15 اسفند 1390برچسب:درخت , :: 11:27 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

به مناسبت روز درختکاری؛
سالم سازی هوا، زیبایی محیط زندگی، سر سبزی و نشاط، نگاه به آینده، کاشت یک زندگی و ... این ها همه تنها در یک فرهنگ زیبا نهفته است. فرهنگ درخت کاری که سال ها است همراه ایرانیان بوده است.
به گزارش گروه خواندنی های مشرق، 15 اسفند یا همان روز درخت کاری از جمله روز هایی است که در سراسر جهان وجود دارد و به عنوان یک روز بین المللی شناخته می شود. در این روز افراد با کاشتن نهال های جوان به محیط زیست خود کمک می کنند و آن را به یک محیط شاد و زیبا تبدیل می کنند.

تاریخچه روز درختکاری

در ابتدا در سال 1872 و در ایالت نبراسکای آمریکا و در تاریخ 10 آوریل (21 فروردین) و توسط فردی به نام J.Sterling Morton برگزار شد و گفته می شود که در آن روز بیش از 1 میلیون درخت کاشته شده است. اما بعد از مدتی این تاریخ به آخرین جمعه ماه آوریل انتقال یافت.

امروزه بیشتر کشورهای دنیا این روز را محترم شمرده و در این روز به کاشتن درخت ها و نهال های متفاوت اقدام می کنند. البته تاریخ این روز با توجه به آب و هوای هر کشور متفاوت است و بیشتر سعی می کنند تا در موقعی از سال این کار را انجام دهند که درخت قابلیت رشد کردن را داشته باشد.


برای مثال می توان به کشور هایی مانند: آلمان، مصر، پاکستان، مکزیک اشاره کرد که به ترتیب در روزهای پنج اردیبهشت، 26 بهمن، 27 مرداد و دومین پنجشنبه از ماه جولای است.

روز درخت کاری در ایران

این روز در کشور ما از قدمت زیادی برخوردار است و ایرانیان سال هاست که با این فرهنگ آشنا هستند. در کشور ما روز درختکاری در 15 اسفند هر سال برگزار می شود و مردم با حضور در پارک ها، جنگل ها و اقصی نقاط شهر اقدام به کاشت نهال های جوان می کنند.

ایرانی ها هر سال با کاشت درخت به استقبال سال نو رفته و در واقع با این کار نمادین در آستانه بهار زندگی را به زمین باز می گردانند.

در این روز در مقابل بیشتر پارک ها و فضاهای سبز و دیگر نقاط شهر نهال هایی به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می گیرید. البته چند سالی است که این مراسم از شور قدیمی خود افتاده است و حال و هوایی دیگر به خود گرفته است و جوانان کمتر با این روز آشنا هستند.


امید می رود هر فرد در این روز با کاشتن حداقل یک درخت کمک بزرگی به حفظ محیط زیست و فضای سبز کشورمان کند. البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که هر روز می تواند یک روز درختکاری باشد و کاشتن یک درخت به روز خاص و زمان خاص نباید محدود شود.

از قدیم به ما یاد داده اند که:

بدست خود درختی می نشانم ، به پایش جوی آبی میکشانم

دو شنبه 15 اسفند 1390برچسب:سرباز , :: 11:24 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

سردار کمالی خبر داد:
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: تمامی مشمولان وظیفه به جای سن 18 سالگی در ماه تولد سالی که به سن 19 سالگی ( 18 سال تمام) می‌رسند، جهت خدمت 6 ماه فرصت دارند، خود را معرفی کنند تا دچار غیبت نشوند.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در نشستی که امروز در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار داشت:



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 11 اسفند 1390برچسب:اندیشه , :: 9:3 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

ای عدالت
مرا در زمره ی عاشقان خود بپذیر،و فیضی بخش تا سیمای تو را در پس پرده ی پندار و ریا از ستم بازشناسم.
من نیز در برابر سراسر منطق را به پای تو می ریزم و همه ی قوانین را به سوی تو می کشم،باشد که این معامله به هدایت اندیشه ی من و چیرگی تو بر لشکر ظلم انجامد.
 

پنج شنبه 11 اسفند 1390برچسب:خدا, :: 8:58 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

يورونيوز خبر داد که ارتش آزاد سوريه اعلام کرده با دريافت تسليحات نظامي از آمريکا و فرانسه، توان بيشتري براي مقابله با دولت سوريه به دست آورده‌ است. به گزارش يورونيوز، يکي از فرماندهان ارتش آزادي بخش سوريه گفت: «کمک هايي از فرانسه و آمريکا رسيده است و به اميد خدا ما قادر خواهيم بود حملات نيروهاي دولتي را سرکوب کنيم.» او در برابر سوال خبرنگاران تاييد کرد که اين کمک ها نظامي ،شامل اسلحه و ضدهوايي است. 

 

چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:رای,آرا’, :: 11:35 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

دو شنبه 24 بهمن 1390برچسب:خواندن, :: 10:49 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

 

در مباحث حقوقی با خواندن کتاب ها نمی شود یک حقوق دان خوب شد بلکه باید با کار کردن در امور حقوقی کسب تجربه کرد اگر چه برخی از حقوق دانان در زمینه ها ی متفاوت تلاش کردند تا تجربیات عملی و علمی خود را در کتاب هابنویسند و نشان بدهند اما باز عمل کردن و کا رکردن حودش یک طعم تازه ای از فهم نوین و لذت برترین دارد علاوه بر آن که باید دقیق بود کسانی که خود روزی یک وکیل یا قاضی بودند و تجربه هایی را کسب کردند با آنچه در دیروز کسب کردند نسبت به تحولات امروزین فرق ها دارد هر چند برخی از وجوه مشترک نیز هم چنان قائم بذات هستند! کسب تجربه در امور حقوقی فوایدی بسیار دارد که اگر در کنا رخواندن کتابها و رفتن به کلاس های اساتید باشد مزید بر علت خواهد بود تا فهم درست تر و نتایج مطلوب تر عاید گردد و کمتر دچار خطا و اشتباه شود و زیان کمتری برایش حاصل خواهد شد و نفع بیشتری را خواهد برد. حافظ در یکی از غزلیات زیبایش که یک مصرع آن به زبان فارسی است و مصرع دیگرش به زبان عربی است اشاره دارد که :من جرب المجرب حلت به الندامه ..یعنی هر کس بیاید یک انسان با تجربه را محک بزند پشیمان می شود !!! حالا ببینید داشتن تجربه چقدر تاثیر دارد در موفقیت !!!

دو شنبه 24 بهمن 1390برچسب:مدنی, :: 10:45 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

حقوق مدنی در انگلیسی سیویل لا (Civil law) و در فرانسه دغوا سیویل (Droit civil) نامیده می‌شود که از واژهٔ لاتین ژوس سیویله (jus civile) گرفته شده‌اند که در امپراتوری روم به حقوق حاکم بر روابط شهروندان جامعهٔ روم اطلاق می‌شد و در مقابل حقوق بشر به کار می‌رفت که ناظر بر قواعد عمومی حاکم بر روابط رعایای دولت روم با یکدیگر و با شهروندان بود.

در قرون وسطی حقوق مدنی در مدارس و دانشگاه‌های اروپا به معنی حقوق رم و در مقابل حقوق مسیحی به کار می‌رفت.

رفته رفته با اهمّیّت پیدا کردن دوباره حقوق عمومی به ویژه پس از انقلاب کبیر فرانسه (۱۷۸۹) این اصطلاح در معنای حقوق خصوصی (روابط افراد با یکدیگر) به کار رفت و در تقابل با حقوق عمومی (روابط افراد با دولت) به کار رفت.

قانون مدنی فرانسه در سال ۱۸۰۴ میلادی پایان یافت و در سال ۱۸۰۷ رسما به عنوان «کد ناپلئون» نامگذاری شد. این قانون اساس حقوق مدنی در کشورهای پیرو حقوق نوشته امروز است و بیشتر قوانین مدنی دنیا تحت تاثیر «کد ناپلئون» تنظیم شده‌اند.[۱]

به تدریج با تحولاتی که در زندگی مردم پدید آمد مصالح عموم ایجاب می‌کرد برای برخی از روابط اجتماعی قواعد ویژه‌ای وضع شود و به این ترتیب شاخه‌های مختلف حقوق خصوصی همگی در اصل بخشی از حقوق مدنی بوده، اما اکنون از آن منشعب شده‌اند.

رشته‌های جدا شده از حقوق مدنی

موضوعات حقوق مدنی

رایج است که حقوق و تکالیف مردم در جامعه به حقوق عینی و ذهنی تقسیم شود.

حقوق مالی از نمونه‌های حقوق عینی است و به به مجموعه حقوقی گفته می‌شود که دارای ارزش اقتصادی و قابل مبادله با پول است. مانند حق مالکیت یک شئ و یا حقی که طلبکار بر بدهکار پیدا می‌کند و به موجب آن می‌تواند مال را از او مطالبه کند (حقوق دینی).

اما منظور از حقوق ذهنی، امتیازاتی است که مربوط به شخصیت انسانی افراد است و قابل تقویم به پول نمی‌باشد. مانند حق ازدواج کردن و حق ارث بردن.

منابع حقوق مدنی در ایران

قانون مهم‌ترین منبع حقوق مدنی است و قانون مدنی که در ۱۳۳۵ ماده در سالهای ۱۳۰۷ تا ۱۳۱۴ توسط مجلس شورای ملی به تصویب رسید مهم‌ترین مجموعه قانون مربوط به حقوق مدنی است که در درجه اول براساس فقه شیعه و در وهله بعد با استفاده از قوانین مدنی کشورهای فرانسه، سوئیس و بلژیک تدوین شده‌است.

سایر قوانین مهم مربوط به حقوق مدنی

۱- قانون امور حسبی که در سال ۱۳۱۹ در ۳۷۸ ماده تصویب شد و به وضع مقرراتی در مورد تقسیم میراث بجا مانده از مرده و امور غایبین مفقود الاثر می‌پردازد. ۲- قانون مسئولیت مدنی[۳] که در سال ۱۳۳۹ در ۱۶ ماده با اقتباس از حقوق آلمان به تصویب رسید.

منابع دیگر حقوق مدنی

۱- رویه قضایی (آرایی که دادگاه‌ها در گذشته صادر کرده‌اند). ۲- عرف و عادات رایج جامعه هم می‌تواند تأثیر بسیار زیادی بر حقوق مدنی داشته باشد چنان که خود قانون مدنی در بسیاری از مواد حکم قضیه را به عرف محل احاله می‌دهد. ۳- نظریات حقوقدانان و فقها نیز می‌توانند به ویژه در تفسیر قوانین مورد استفاده قرار گیرند.

در وبلاگ  انجمن ضد زنان شلوغ مطلبي ديدم كه لازم است در اين وبلاگ نيز آورده شود .

انا لله وانا الیه راجعون

اين است هابيل 

هابيل هايي كه دانش خود را به پيش خداوند عرضه كردند ،

و توسط قابيليان

كشته شدند .

 

هابيلي ها  علم خود را به خدا عرضه كردند تا جامعه انساني را در رفاه و آسايش قرار دهند ،

ليكن براي قابيلي ها  قابل تامل نبود .

[تصویر: IMAGE634618766147416250.jpg]

 

اعلام شرایط ادامه تحصیل دانشجویان انصرافی
 
 
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری زمینه بازگشت به تحصیل دانشجویان منصرف از تحصیل در مقاطع مختلف را که حائز شرایط لازم هستند در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی غیردولتی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی فراهم می کند.

مهر:قبولی و ثبت نام در یکی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی اعم از دولتی و غیردولتی تا قبل از سال 1390، نداشتن هیچگونه مشکل نظام وظیفه، عدم اخراج آموزشی و یا انضباطی توسط دانشگاه محل تحصیل وعدم صدور و اخذ مدرک حتی پایین تر از مقطع تحصیلی که پذیرفته شده اند، از شرایط متقاضیان است.
 
زمان ثبت نام به مدت یک ماه از 22 دی ماه آغاز می شود و تا 22 بهمن ماه ادامه دارد. دانشجویان از طریق آدرس سامانه خدمات آموزشی به نشانی:
http://www.msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx
می توانند اقدامات لازم را انجام دهند.

ثبت نام در این سامانه هیچگونه حقی برای متقاضیان در پی نداشته و پاسخ نهایی‌ از طریق سامانه خدمات آموزشی به اطلاع متقاضیان خواهد رسید و هرگونه اطلاع رسانی بعدی در این خصوص، از طریق اداره کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان صورت خواهد گرفت.

وزارت علوم اعلام کرد از مراجعه حضوری به این اداره کل و یا دانشگاهها خودداری و هرگونه سوال احتمالی در سامانه ثبت شود.

این طرح در دو مرحله به مورد اجرا گذاشته می شود که مرحله اول جمع آوری اطلاعات متقاضیان و مرحله دوم بررسی تقاضاهای واصله با توجه به امکانات،‌ ظرفیت ها و شرایط متقاضیان است.
 
 
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
منبع:mehrnews.com
 

پیرترین قاضی جهان - ترین های گینس
 

تاریخ درج : 1390/08/17
تن آدمي شريف است بجان آدميت       نه همين لباس زيباست نشان آدميت

آيا ما تا پايان عمرمان مي توانيم تن و جانمان را شريف نگه داريم . خدا مي داند

پس به كار قضاوت با دقت بيانديشيم و درست نظر بدهيم

عمر در حال گذر است . از خودمان اثر جاوداني بجا بگذاريم.

         وزلی براون حدود نیم قرن پیش توسط رئیس جمهور کندی به سمت قاضی فدرال آمریکا منصوب شد،هنوز نیز با ۱۰۳ سال سن در سمت یک قاضی ارشد در کانزاس ( Kansas ) در حال قضاوت می باشد و بدین ترتیب پیرترین قاضی جهان می باشد .

گردآوری:: گروه سرگرمی پرداد

 

پيوندها



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 1592
بازدید کل : 176859
تعداد مطالب : 133
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


solid rgb(0, 0, 0); text-align: center; color: rgb(255, 255, 255);">ح
خدذ
رزژ
سشص
ضطظ
عغف
قکگ
لمن
وهی
="حقوقدانان جوان ایران">
استخاره آنلاین با قرآن کریم