حکم آزاد
حقوق و دادگستری و عدالت
چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:شرمنده, :: 11:7 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

 

نویسنده : cheddan - ساعت ٦:٤٧ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٤ آبان ۱۳٩۱
 


 

قرآن کتابی است که نام بیش از 70 سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است و بیش از 30 سوره اش از پدیده های مادی و تنها 2 سوره اش از عبادات! آن هم حج و نماز !

کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست ...

این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند، لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را ــ که خواندنی نام دارد ــ دیگر نخواندند و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت، از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند، وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و باد شانه و ... شد و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند وبالاخره، اینکه می بینی؛ اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد.

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند " چه کس مرده است؟ "

چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام.

یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته،‌ یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، ‌یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و … آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟

قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند،‌ آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند... اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ”احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …

قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه، خواندن تو آز آخر به اول، ‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .

خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .

آنان که وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌ گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم."دکتر علی شریعتی"
چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:جنگ, :: 11:2 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

 

شروع جنگ راحت انجام می شود ولی پایان آن مدتها طول می کشد



 

 

یکی از ملانصرالدین می پرسه

چه جوری جنگ شروع می شه؟
ملا بدون معطلی یکی می زنه توی گوش طرف و میگه اینجوری!
.

چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:جمله های ناب, :: 10:49 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

نویسنده : cheddan - ساعت ٧:٠۱ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٤ آبان ۱۳٩۱
 

• هیچ وقت این دو جمله رو نگو: ١) ازت متنفرم ٢) دیگه نمیخوام ببینمت

 

• هیچ وقت با این دو نفر همصحبت نشو:
١) از خود متشکر ٢) وراج

• هیچ وقت دل این دو نفر رو نشکن:
١) پدر ٢) مادر

• هیچ وقت این دو تا کلمه رو نگو:
١) نمیتونم ٢) بد شانسم

• هیچ وقت این دو تا کارو نکن :
١) دروغ ٢) غیبت

• هیچ وقت این دو تا جمله رو باور نکن :
١) آرامش در اعتیاد ٢) امنیت دور از خانه

• همیشه این دو تا جمله رو به خاطر بسپار:
١) آرامش با یاد خدا ٢) دعای پدرو مادر

• همیشه دوتا چیز و به یاد بیار:
١) دوستای گذشته رو ٢) خاطرات خوبت رو

• همیشه به این دو نفر گوش کن:
١) فرد با تجربه ٢) معلم خوب

• همیشه به دو تا چیز دل ببند:
١) صداقت ٢) صمیمیت

• از زشت رویی پرسیدند: آنروزکه جمال پخش می کردند کجا بودی؟

گفت: در صف کمال



ادامه مطلب ...
شنبه 25 شهريور 1391برچسب:اضطراب, :: 8:57 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه
آیا شما وسواسی هستید؟
 
فرد مبتلا به اختلال وسواس جبری برای کاهش اضطراب خود دست به انجام عملی می زند که اضطراب او را کاهش دهد؛ غافل از اینکه خود می تواند به شدت اختلال دامن بزند.
 
آیا شما وسواسی هستید؟


سرویس اجتماعی افکارنیوز -

 اختلال وسواسی جبری نوعی اختلال اضطرابی مزمن است که با اشتغال ذهنی مفرط در مورد نظم و ترتیب و امور جزیی و همچنین کمال طلبی همراه است، تا حدی که به از دست دادن انعطاف پذیری، صراحت و کارایی می انجامد.

در این اختلال، افکار وسواس گونه و اضطراب آور با وسواس های عملی همراه می شود.

این وسواس های عملی کارهایی وسواس گونه هستند که شخص برای کوشش در راه کاهش وسواس های فکری خود انجام می دهد.

این کردارها، تکراری و کلیشه ای و تا اندازه ای غیرارادی هستند؛ وسواس شامل احساس، اندیشه یا تصویر ذهنی مزاحم است و اجبار شامل رفتاری آگاهانه و عود کننده است.

ریشه بیماری وسواس، اضطراب است و بیماری به دو شکل فکری و عملی بروز می کند. چنانچه بیمار در برابر انجام عمل وسواسی مقاومت کند، اضطرابش بیشتر می شود.

گاهی اوقات کودکان هم دچار وسواس می شوند که معمولا نشانه های آن رفتارهای پرخاشگرانه، تکرار کلمات و یا لجبازی با اطرافیان است.

فرد مبتلا به اختلال وسواس جبری برای کاهش اضطراب خود که ناشی از فکر مزاحم است، دست به انجام عملی می زند که اضطراب او را کاهش دهد؛ غافل از اینکه خود می تواند به شدت اختلال دامن بزند.

روانکاوان نیز وسواس را نوعی غریزه واخورده و ناخودآگاه معرفی می کنند و آن را حالتی می دانند که در آن، فکر، میل یا عقیده ای خاص که اغلب وهم آمیز و اشتباه است آدمی را در بند خود می گیرد، آنچنان که حتی اختیار و اراده را از او سلب کرده و بیمار را وامی دارد که حتی رفتاری را بر خلاف میل و خواسته اش انجام دهد و بیمار هر چند به بیهودگی کار یا افکار خود آگاه است اما نمی تواند از قید آن رهایی یابد.

تحقیقات نشان می دهد بین یک تا سه درصد جامعه ممکن است به این اختلال مبتلا باشند که در پسران زودتر از دختران شروع می شود.

شستن مکرر دست ها، ۵ بار قفل کردن درهای منزل پیش از خروج، یا تا ۷ شمردن پیش از ورود به یک اتاق از جمله این عادت ها است.

نقطه شروع این اختلال اضطراب ناتوان کننده در بزرگسالی و حدود سن ۲۱ سالگی است و می تواند به کودکان ۱۰ سال به بالا صدمات جبران ناپذیری وارد کند.

به طور کلی، بین بروز نشانه های بیماری تا اقدام بیمار به درمان، فاصله زمانی زیادی به وجود می آید. این امر از یک سو ناشی از احساس شرمساری بیمار از اقدام به چنین رفتارهایی است و از سوی دیگر ریشه در این باور غلط دارد که نمی توان کار زیادی برای درمان این اختلال انجام داد و در حقیقت اقدام به درمان بی فایده است.

کیفیت زندگی مبتلایان به این اختلال با توجه به احساس شرمساری بیمار از ابتلایش به این بیماری، پریشانی و آشفتگی بسیار و مدت زمانی که صرف انجام این رفتارهای جبری می کند بسیار متفاوت و متناقض است.

از کجا می توانید بفهمید که خود یا شریک زندگیتان به اختلال وسواسی جبری مبتلا شده؟
به طور کلی این اختلال اضطرابی یک اختلال دوبعدی است که عبارت است از:
۱- وسواس: افکار، اندیشه ها یا رفتارهای بر انگیزشی غیر ارادی که می تواند حواس شخص را پرت کرده یا برای او مزاحمت های فراوانی ایجاد کند.

حالاتی که به هیچ عنوان از بین نمی روند. صرف کردن زمان بسیار زیاد برای گردگیری و از بین بردن آلودگی روی سطوح؛ ترس یا نگرانی از رویا رویی با افرادی که احتمال می رود زندگی فرد را به خطر بیندازند؛ یا نیاز وافر به برقراری نظم و ترتیب از این جمله هستند.

برخی از مبتلایان به این اختلال، با پناه بردن به مسایل مذهبی یا دیدن فیلم های خشونت بار سعی می کنند از زیر بار این فشار خلاص بشوند.در نهایت همین ملجاها برایشان دردسرساز یا نفرت انگیز می شوند، اما نمی توانند خودشان را از شر آنها نجات بدهند.

۲- اجبار: رفتارها یا تشریفاتی که فرد احساس می کند باید بارها و بارها تکرارشان کند. برای نمونه، شستن یا ضدعفونی کردن بیش از اندازه دست ها، کنترل دوباره قفل های خانه یا محل کار، لوازم منزل یا کلیدهای برق و مرتب کردن یا به ترتیب قرار دادن اشیا از دیگر رفتارهای اجباری است.

هدف از این الگوهای رفتاری تکراری رسیدن به حس کنترل، کمک به ایجاد احساس امنیت در فرد و خنثی کردن اضطراب ناشی از وسواس است.

نشانه های اختلال وسواس اجباری می تواند از ملایم تا شدید متغیر باشد. این قبیل بیماران در عین حال که می دانند رفتارهایشان غیر منطقی است، اما نمی توانند جلوی خودشان را بگیرند.

در ضمن از رفتارهای خود شرمسار بوده یا حتی نمی دانند که به یک اختلال رمان پذیر مبتلا شده اند. متاسفانه، این اختلال با اختلال دو قطبی یا بیش فعالی اشتباه گرفته می شود و در نتیجه تشخیص با مشکل مواجه شده، یا درمان آن زمان طولانی تری را می طلبد.

سابقه خانوادگی
اولین عامل خطرساز اختلال وسواسی اجباری، سابقه خانوادگی است. به گفته پزشکان، ژنتیک یکی از عناصر اصلی در ابتلا به این بیماری است. به نظر می رسد این بیماری مردان و زنان را به یک میزان مبتلا می کند، اما همان طور که پیش تر نیز گفته شد ابتلای به آن در پسرها زودتر مشاهده می شود.

ولی این بیماری دیرتر در دخترها بروز می کند، حتی می توان گفت تا اوایل بزرگسالی طول می کشد. از سوی دیگر میزان ابتلای افراد مجرد به این اختلال بیشتر از افراد متاهل است.

درمان
درمان اختلال وسواسی جبری ترکیبی از دو نوع شیوه درمانی است. یکی دارو درمانی، که نوعا شامل استفاده از داروهای مهار کننده باز جذب سروتونین (SSRI) و داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای است.

این مساله از آن رو است که عامل اصلی رفتارهای وسواسی یک میانجی شیمیایی به نام «سروتونین» بوده و بیشتر درمان های وسواس مبتنی بر «مهار باز جذب سروتونین» است.

و روش دیگر مشاوره است که تحت عنوان روان درمانی شناختی رفتار در میان روان پزشکان رواج دارد.

یکی از مهم ترین کارهایی که در شناخت درمانی انجام می شود فرایند رویارویی (exposure) است. رویارویی عبارت است از قراردادن مداوم بیمار در معرض محرک هایی که موجبات ترس و وحشت او را فراهم می کنند.

به مرور زمان، این فرایند به بیمار کمک می کند تا اضطراب مربوط به ترس از آلودگی و از این قبیل از بین برود.

جلوگیری از پاسخ (prevention response) نیز یک عنصر مهم در درمان این اختلال بوده و عبارت است از آموزش دادن به بیمار در بی توجهی کردن نسبت به قرار گرفتن در معرض تشریفات اجبار گونه ای نظیر شستن مکرر دست ها یا گردگیری کردن سطوح.

راهکارهایی سودمند برای مبتلایان به وسواس



ادامه مطلب ...
شنبه 25 شهريور 1391برچسب:وسواس, :: 8:23 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه
احکام شخص وسواسی در نماز
جمعه ۲۴ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۳۰
صحت وضوی وسواسی هر گاه در شستن دست چپ زیاده روی کند مورد اشکال است.
 
 
سرویس مذهبی افکار نیوز- وسواسی در اصل انجام نماز باید بنا بگذارد که خوانده است اگر چه در وقت باشد برخلاف کثیر الشک.

در شرایط نماز: صحت وضوی وسواسی هر گاه در شستن دست چپ زیاده روی کند مورد اشکال است؛ چون مسح ها با آب خارج خواهد شد و به فتوای فقهایی که مسح ها را فقط با رطوبت کف دست لازم می دانند و رطوبت بقیه اعضای وضو را کافی نمی دانند به خاطر زیاد دست کشیدن و مخلوط شدن با آب ذراع صحت وضویش مورد اشکال است.

در رکعت و اجزاء و افعال نماز: هر گاه در صحت قرائت آیه یا کلمه ای شک کند و هنوز در محل باشد واجب است آن آیه یا کلمه را دوباره بگوید و جایز است احتیاط کند حتی در صورتی که از محل هم تجاوز کرده دوباره بگوید و تکرار کردن آن آیه و کلمه هم در صورت تکرار شک اشکال ندارد تا زمانی که به حد وسواس نرسد که اگر به حد وسواس برسد صحت نمازش با اشکال روبرو است.

منبع:احکام عمومی،ج۱،ص۲۳۶.
شنبه 25 شهريور 1391برچسب:جوش,جوش صورت, :: 8:19 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه
با درمان مناسب، می توان میزان جوش ها را کم کرد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از تبیان، اغلب جوش های دوران نوجوانی یا آکنه (acne) در روی پوست صورت، گردن، سینه، پشت و شانه ها ظاهر می شوند. به طور کلی هر جایی از پوست که دارای مقدار زیادی غده چربی باشد، مستعد بروز جوش است. با درمان مناسب، می توان میزان جوش ها را کم کرد.

جوش صورت یا آکنه

۱- صورت خود را خیلی با آب و صابون نشویید.
شستشوی مکرر و شدید پوست صورت باعث تحریک آن شده و جوش ها را بدتر می کند.
برای کاهش تحریک پوست، مناطق مستعد بروز جوش را با یک ماده پاک کننده ملایم و آب گرم، دو بار در روز شستشو دهید.

۲- به پوست خود صابون بدون چربی بزنید.
صابون بدون چربی، منافذ پوستی را نمی بندد و باعث بروز جوش های سرسیاه و سرسفید نمی شود.
صابون هایی را بخرید که روی بسته بندی آنها نوشته شده است: بدون روغن و یا ضدجوش یا noncomedogenic.


ادامه مطلب ...
شنبه 25 شهريور 1391برچسب:قاضی ,تعیین, :: 8:17 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه
تعیین قاضی ویژه سرقت پسته
شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۰۶:۰۰
دادستان رفسنجان از تعيين قاضی ویژه جهت رسیدگی به جرم سرقت پسته در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از ايسنا، سید محمود علیزاده با اشاره به فصل برداشت پسته و هجوم سارقان به باغ‌های پسته تصريح كرد: با تعیین یکی از قضات دادسرا به صورت ویژه با سارقان پسته برخورد و با رسيدگي خارج از نوبت به پرونده‌هاي آنان، احکام قاطعی برايشان صادر می‌شود.

وی افزود: اقدامات پیشگیرانه با هماهنگی بین نگهبانان باغ‌ها، کلانتری‌ها و پاسگاه‌های محل صورت گرفته ‌و در صورت وقوع سرقت، مراتب توسط نگهبانان به پلیس اطلاع داده مي‌شود.
شنبه 25 شهريور 1391برچسب:آلبرت, :: 8:15 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه
آن لحظه فرا خواهد رسید که دکتر بگوید مغز من از کار افتاده است و به هزار علت دانسته و ندانسته زندگیم به پایان رسیده است.
 
وصیت نامه زیبای " آلبرت اینشتین"
افکارنیوز: روزی فرا خواهد رسید که جسم من آنجا زیر ملحفه سفید پاکیزه ای که از چهار طرفش زیر تشک تخت بیمارستان رفته است، قرار می گیرد و آدم هایی که سخت مشغول زنده ها و مرده ها هستند از کنارم می گذرند.

آن لحظه فرا خواهد رسید که دکتر بگوید مغز من از کار افتاده است و به هزار علت دانسته و ندانسته زندگیم به پایان رسیده است.

در چنین روزی، تلاش نکنید به شکل مصنوعی و با استفاده از دستگاه، زندگیم را به من برگردانید و این را بستر مرگ من ندانید. بگذارید آن را بستر زندگی بنامم. بگذارید جسمم به دیگران کمک کند که به حیات خود ادامه دهند.

چشمهایم را به انسانی بدهید که هرگز طلوع آفتاب، چهره یک نوزاد و شکوه عشق را در چشم های یک زن ندیده است.

قلبم را به کسی هدیه بدهید که از قلب جز خاطره ی دردهایی پیاپی و آزار دهنده چیزی به یاد ندارد.

خونم را به نوجوانی بدهید که او را از تصادف ماشین بیرون کشیده اند و کمکش کنید تا زنده بماند تا نوه هایش را ببیند.

کلیه هایم را به کسی بدهید که زندگیش به ماشینی بستگی دارد که هر هفته خون او را تصفیه می کند.

استخوان هایم، عضلاتم، تک تک سلول هایم و اعصابم را بردارید و راهی پیدا کنید که آنها را به پاهای یک کودک فلج پیوند بزنید.

هر گوشه از مغز مرا بکاوید، سلول هایم را اگر لازم شد، بردارید و بگذارید به رشد خود ادامه دهند تا به کمک آنها پسرک لالی بتواند با صدای دو رگه فریاد بزند و دخترک ناشنوایی زمزمه باران را روی شیشه اتاقش بشنود.

آنچه را که از من باقی می ماند بسوزانید و خاکسترم را به دست باد بسپارید، تا گلها بشکفند.

اگر قرار است چیزی از وجود مرا دفن کنید بگذارید خطاهایم، ضعفهایم و تعصباتم نسبت به همنوعانم دفن شوند.

گناهانم را به شیطان و روحم را به خدا بسپارید و اگر گاهی دوست داشتید یادم کنید.

عمل خیری انجام دهید، یا به کسی که نیازمند شماست، کلام محبت آمیزی بگویید.

اگر آنچه را که گفتم برایم انجام دهید، همیشه زنده خواهم ماند ...
شنبه 25 شهريور 1391برچسب:دروغ, :: 8:15 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه

افکارنیوز: در زیر ۲۵ حدیث در مذمت دروغ از فرمایشات پیامبر(ص) و ائمه علیهم السلام آمده است.


۱- دروغ فسق و دروغگو فاسق است.

۲- دروغگو ایمان ندارد.

۳- دروغ از قماربدتر است.

۴- دروغگو دشمن خداست.

۵- روی دروغگو سیاه است.

۶- دروغ ازشراب بدتر است.



ادامه مطلب ...
شنبه 25 شهريور 1391برچسب:پلیس, :: 8:7 :: نويسنده : مهران پورباقر مهنه
پلیس فتا توصيه‌هايي را هنگام استفاده از اینترنت به كاربران ارائه داد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، پليس فتا از كاربران اينترنت خواسته هنگامی که در محل کار یا خانه هستند و اطلاعات مهمی بر روی صفحه مانیتورشان نگه‌داری می‌کنند، کامپیوتر خود را ترک نکنند.

همچنين در اين توصيه از كاربران خواسته شده وبلاگ خود را از یک سرویس دهنده مطمئن و مناسب انتخاب كنند.

پليس فتا با تاكيد بر اينكه هرگز و تحت هیچ شرایطی صاحبان سرویس دهنده وبلاگ، ايميل، شبكه‌هاي مجازي و ... پسورد را از كاربران خود دريافت مي‌كنند از شهروندان خواسته ضمن رعايت عوشياري در برخورد با چنين مواردي هر چند وقت یکبارنيز پسورد خود را تغییر دهند.

به گزارش ايسنا، همچنين كاربران اينترنت بايد به هر ایمیلی که از آنان اطلاعات شخصی و مالیشان را خواسته مضنون شوند و به آدرس و جزئیات صفحه‌ای که به آن وارد می‌شوند دقت کنند و مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.

بنابر اعلام اين پليس كاربران هرگز نبايد لینک‌های موجود در چت و ایمیل‌ها را کلیک کنند و به وب‌سایت آن وارد شوند مگر اينكه از فرستنده آن مطمئن باشند.

كاربران اينترنت بايد به اين موضوع نيز توجه داشته‌باشند كه از پر کردن فرم‌های مالی که از آنان اطلاعات شخصی می‌خواهد بپرهیزند و به طور مرتب حساب‌های خود را چک کنند.

پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا همچنين از كاربران خواسته از نرم افزار‌های هشدار دهنده نوار ابزار در سيستمشان استفاده کنند.
پيوندها



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 1224
بازدید هفته : 1347
بازدید ماه : 1580
بازدید کل : 176847
تعداد مطالب : 133
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


solid rgb(0, 0, 0); text-align: center; color: rgb(255, 255, 255);">ح
خدذ
رزژ
سشص
ضطظ
عغف
قکگ
لمن
وهی
="حقوقدانان جوان ایران">
استخاره آنلاین با قرآن کریم